Länk till startsidan

Miljöinspektör - inriktning miljöskydd

Miljöförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Om oss

Miljöförvaltningen är en myndighet som består av 35 medarbetare med en bred kompetens inom verksamhetens ansvarsområde. Förvaltningen arbetar under miljönämnden och med tillsyn bland annat inom områdena miljöskydd, hälsoskydd och livsmedelshantering.

Miljöförvaltningen lägger avgörande vikt vid att vara en attraktiv arbetsgivare och sätter stort värde i att erbjuda medarbetarna möjligheter till individuell utveckling i yrkesrollen.

Vi söker nu en handläggare med inriktning miljöskydd.

Arbetsuppgifter

Anställningen är tillsvidareanställning med början snarast efter överenskommelse.

Tjänsten innebär tillsyn och handläggning enligt miljöbalken inom området miljöskydd med särskild inriktning på A-, B- och C-verksamheter, bland annat inom energiområdet. Du kommer att ingå i ett team av ca 15 handläggare inom miljötillsynen. Även andra inom förvaltningen förekommande arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Vi söker dig som

För tjänsten krävs miljö- och hälsoskyddsutbildning vid universitet/högskola eller annan akademisk utbildning som kan bedömas likvärdig. Arbetslivserfarenhet eller särskild kompetens inom området är meriterande. Till tjänsten söker vi en serviceinriktad, initiativrik och utåtriktad person som är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt och som tycker om att möta olika människor och kulturer. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.
Körkort för bil erfordras. Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Referensnummer

2022/1038

Kontaktperson(er)

  • Björn Berséus, bjorn.berseus@lund.sealt046-3595260/0734-150774

Facklig(a) företrädare

  • Stefan Andersson , stefan.andersson@lund.sealt046-3595277

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?