Länk till startsidan

Vikariat lärare i idrott och hälsa 70%, Svaneskolan ht-22

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

På Svaneskolan 7-9 har vi eleverna och kunskapen i centrum. Vi finns i centrala Lund med 5 min gångväg från stationen. Skolan ligger i anslutning till Stadsparken. Svaneskolan har en hög måluppfyllelse och ett lugnt arbetsklimat samt flera uppskattade idrottsprofiler. Svaneskolan har ca 350 elever och 30 pedagoger. Skolan arbetar med digitalt lärande som ett naturligt inslag i undervisningen. För oss på Svaneskolan är det viktigt att eleverna känner lust att lära och har inflytande över sitt eget lärande. Lärare, elevhälsoteam och specialpedagoger arbetar tillsammans för att alla elever ska kunna lyckas. För mer info se skolans hemsida: Svaneskolan.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare för undervisning i idrott och hälsa. I tjänsten ingår också att undervisa våra idrottselever i ett ämne som vi kallar coachning. Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 7-9. Vi söker dig som arbetar kreativt, digitalt och som vill vara en aktiv del av ett arbetslag. I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. I tjänsten ingår också att vara mentor tillsammans med en kollega. Du ska dokumentera och följa upp elevernas lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleverna och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har genomförd lärarutbildning med examen och lärarlegitimation i ämnet idrott och hälsa. Har du dessutom yrkeserfarenhet som lärare ses det som meriterande.

För att lyckas hos oss ska du ha ett genuint intresse av att möta, samspela och interagera med barn och ungdomar. Ditt tydliga och goda ledarskap i klassrummet leder till trygghet och studiero för eleverna. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv, har en positiv elevsyn samt visar engagemang och intresse för elevernas inlärning. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens eller elevgruppens behov. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 9/8-22

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-08-15

Referensnummer

2022/947

Kontaktperson(er)

  • Veronica Monell, biträdande rektor, 046-3597051
  • Erik Friede, rektor, 046-3597151

Facklig(a) företrädare

  • Marit Harviken, LR, 046-3597986

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?