Länk till startsidan

Elevassistent med undersköterskekompetens

Barn- och skolförvaltning

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Byskolan är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Byskolan är en tvåparallellig F–6 skola med cirka 340 elever. Alla vuxna på skolan tar gemensamt ansvar för skolans elever. Vi strävar efter att barnen ska känna sig trygga med alla elever och all personal. Byskolans vision är att arbetar tillsammans för att skapa trygga relationer och en lustfylld miljö. Utmaning i kreativa, digitala och hälsosamma lärsituationer ger kunskaper och erfarenheter inför framtiden

Arbetsuppgifter

Byskolan söker nu en elevassistent eller en undersköterska som ska arbeta med elever på mellanstadiet som har diabetes respektive epilepsi. Du kommer att ansvara för två elevers egenvård i samarbete med arbetslaget och hålla kontakt med elevernas vårdnadshavare. Du kommer att finnas med eleverna under skoldagen.

Pedagogerna har ett nära samarbete och tar vara på varandras kompetenser vilket skapar ett öppet och generöst arbetsklimat. Intresset för pedagogisk utveckling är framträdande, liksom drivet att systematiskt pröva nytt, utvärdera och förbättra. Parallellt finns en stor omsorg om eleverna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har utbildning inom diabetes eller lång erfarenhet av diabetes på annat likvärdigt sätt. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska. Ett krav för tjänsten är erfarenhet kring diabetes och det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn med diabetes.

I arbetet krävs god samarbetsförmåga, att du är självgående, kan tänka utanför ramarna och att du vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du behöver kunna bjuda på dig själv och vara aktiv tillsammans med elever och kollegor i olika aktiviteter under dagen. Tillsammans skapar ni en kreativ lärmiljö som fokuserar på elevens motivation och lust att lära. Goda IT-kunskaper är också en förutsättning.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och intervjuer, så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuerna sker ev digitalt. 

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2022-08-16

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-07-07

Referensnummer

2022/942

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, lund-staffanstorp.skane@kommunal.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?