Länk till startsidan

Elevassistent

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Polhemskolan, som ligger belägen mitt i centrala Lund, är med sina 2 600 elever en av Sveriges största gymnasieskolor. En skola av vår storlek utgör en dynamisk mötes- och arbetsplats för lärare som brinner för sitt yrke och som vill utvecklas tillsammans med andra.

Elever som söker sig till Polhemskolan kan välja mellan programmen samhällsvetenskap, naturvetenskap, teknik, ekonomi och hantverk (frisör). Elever med specialintresse för fysik eller matematik kan välja någon av våra spetsutbildningar och för den som vid sidan om gymnasiestudierna vill utvecklas i sin idrott erbjuds både Nationell Idrottsutbildning (NIU) och Lokalt idrottsgymnasium. På Polhemskolan finns också Språkintroduktion, (introduktionsprogram för ungdomar som nyligen kommit till Sverige).

Arbetsuppgifter

Arbete på SA-programmet i nära samarbete med specialpedagogerna på detta program. Du kommer att ingå i arbetslaget för SA. Du ska handleda elever, enskilt och i grupp, mot de mål som ansvarig lärare sätter för dem och med de metoder som ansvarig lärare väljer. Du ska stödja en trygg skolgång för eleverna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som elevassistent på gymnasiet. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, goda samarbetsförmåga, flexibilitet, positiva förhållningssätt samt goda tålamod. Kunskap och intresse för de ämnen som ingår i Samhällsvetenskapsprogrammet är meriterande.

Tjänsten är en visstidsanställning läsåret 22/23.

Rekryteringen startar i vecka 33 med intervjuer fredagen den 19 augusti 2022.

  Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Augusti 2022
Sista datum: 2023-06-14

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-08-07

Referensnummer

2022/935

Kontaktperson(er)

  • Mats Månsson, 046-3593581
  • Linus Persson, 046-3594382

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?