Länk till startsidan

Lärare med behörighet för åk F-3 till Svaleboskolan

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Svaleboskolan är en F-9-skola i natursköna Veberöd i Lunds kommun. Omgivningen är naturskön och inbjuder till verksamhet utomhus. Skolledningen består av rektor och tre biträdande rektorer med operativt ansvar för F-3, 4–6 samt 7–9.

Vi har ca 800 elever fördelade på våra tre stadier, och en hög andel behöriga lärare.
Här bedrivs ett aktivt elevhälsoarbete där särskilt stöd, värdegrundsarbete och elevernas utveckling mot kunskapsmålen är i fokus. Hela skolans värdegrundsarbete utgår från vårt eget material Veberödsvägen. Vi har ett nära samarbete med Idalaskolan vars elever vi tar emot i årskurs 4.

Vi som arbetar här är engagerade och måna om eleverna. Vi arbetar tillsammans för att få eleverna att lära, trivas och utvecklas.

Arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär undervisning i åk 1 samt övriga förekommande läraruppgifter i årskurs F-3.  
Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor på en skola med aktivt pedagogiskt ledarskap.

Vi lägger fokus på undervisningsutveckling för att inkludera alla elever, värdegrundsarbete, trygghet och arbetsro samt elevdelaktighet och KL. I vårt värdegrundsarbete utgår vi ifrån vår plan för värdegrundsarbete som kallas Veberödsvägen.

Vi söker dig som har

Lärarexamen med inriktning mot grundskolan F-3. Du får stöd av kollegorna i arbetslaget för att planera och bedöma. Du är engagerad i ditt arbete och är en tydlig ledare och förebild för elever.

För dig är det självklart och viktigt att skapa goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du har förmåga att reflektera över din undervisning, och ser ett nära samarbete med elevhälsoteamet som en styrka.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för placering av redan anställd i kommunen.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 220809

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-07-15

Referensnummer

2022/933

Kontaktperson(er)

  • Marie Olsson, biträdande rektor, 046-3597600

Facklig(a) företrädare

  • Åsa Hultqvist, Lärarförbundet, 0768-986541

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?