Länk till startsidan

Yrkeslärare - Husbyggnad Mureri 100%

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Gymnasieskolan Vipan är en expansiv och modern gymnasieskola i Lund. Det finns 13 utbildningar på skolan med sammanlagt 1200 elever i 11 byggnader. Skolan är organiserad i fem rektorsområden där bitr. rektor och elevhälsa arbetar nära verksamheten.

På Bygg- och anläggningsprogrammet lägger vi grunden för morgondagens byggnadsarbetare och målare.  Detta gör vi med en god samverkan lärare emellan och tillsammans med branschen. Vi har en välutrustad bygginstitution och samverkar med närliggande byggföretag. Tillsammans erbjuder vi eleverna en allsidig utbildning. Gymnasieskolan Vipan är en bransch rekommenderad skola.

Arbetsuppgifter

I din roll hos oss kommer du att arbeta som bygglärare för våra elever i årskurs 2 och 3. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att besöka elever som är ute på APL. Detta görs med god förberedelse, besök med trepartssamtal och efterarbete. Du arbetar i ett arbetslag där alla bidrar till att eleverna får möjlighet att lyckas med sina studier. Vi ser därav samarbete som en avgörande nyckelfaktor för allas utveckling och trivsel.

Vi söker dig som

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare alternativt har stor kompetens och erfarenhet inom ditt yrke, mureri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. För oss är det viktigt att skapa goda relationer med elever och byggföretag. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Utöver din yrkeskompetens ser vi att du har ett brett kontaktnät med byggbranschen.

 Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2022-09-28, eller enligt överenskommelse
Sista datum: 2023-06-20

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-07-21

Referensnummer

2022/917

Kontaktperson(er)

  • Eva-Lena Jönsson, 046-3597364
  • Jacob Herbertsson, 046-3597814

Facklig(a) företrädare

  • Rolf Oddmo, Lärarförbundet, 046-3598147

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?