Länk till startsidan

Gymnasielärare i biologi

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

På Spyken präglas arbetet av skolans vision: "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!". Skolan kännetecknas av god stämning och stort engagemang hos elever och personal. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Gymnasieskolan Spyken har cirka 1200 elever fördelade på estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Spyken kommer du att undervisa i biologi under läsåret 22/23. I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande av undervisning, utvärdering, och andra sedvanliga arbetsuppgifter för lärare. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som är genuint intresserad av undervisning i biologi och tillsammans med våra elever och arbetskamrater vill utveckla vårt naturvetenskapsprogram. Du är behörig att undervisa i biologi på gymnasiet. 

Du har goda kunskaper i ämnet och är engagerad i undervisning och lärande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

Eftersom det är sent på terminen kommer intervjuer ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2022-08-08
Sista datum: 2023-06-20

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-07-22

Referensnummer

2022/907

Kontaktperson(er)

  • Maria Hedelin Björse, 0734150736

Facklig(a) företrädare

  • Lärarförbundet, Lund, 046-3595735
  • Erik Hansén - Lokalombud LR, 0705-596944

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?