Länk till startsidan

Musiklärare på Spyken

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

På Spyken präglas arbetet av skolans vision, "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!". Spyken kännetecknas av god stämning och stort engagemang hos elever och personal. Vi är måna om att alla på skolan ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten. Skolan har cirka 1200 elever fördelade på estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskaps-programmet. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Vi söker dig som är gitarrist eller trummis samt är självständig och samtidigt har god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av att undervisa i ensemble, där du har djupa kunskaper inom genrerna pop, rock, soul och jazz. Du skall ha förmågan och det egna drivet att ta fram nytt material och att skapa arrangemang för olika typer av ensemblegrupper. Du skall också ha erfarenhet av att undervisa i kursen Gehörs- och musiklära där du kan undervisa i olika gruppkonstellationer samt att på eget initiativ utveckla och förnya undervisningsmaterialet för dessa grupper. Det ingår även individuell instrumentundervisning för elever på ES-Musik och ES-Spets.

Arbetsuppgifterna är sedvanlig undervisning, bedömning och betygssättning inom gymnasieskolans estetiska program. I tjänsten ingår även mentorskap för en klass på Spykens spetsutbildning i musik. Vi lägger stor vikt vid både musikaliska färdigheter och mentorskapet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara verksam musiker samt om du är behörig gymnasielärare. Vi tillämpar löpande rekrytering. Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2022-08-29
Sista datum: 2022-12-21

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-07-07

Referensnummer

2022/901

Kontaktperson(er)

  • Set Rooke, 0729-816309

Facklig(a) företrädare

  • Erik Hansén, LR, 0705-596944

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?