Länk till startsidan

Vi söker en stödpedagog till vår servicebostad Iduns plats 9

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Inom LSS område 2 ingår 3 stycken serviceboenden med 10-12 brukare kopplade till varje enhet.

Iduns Plats 9 är ett serviceboende där det bor 10 brukare som behöver stöd och hjälp inom vissa livsområden. Vi arbetar med att individanpassa vårt stöd för att möta varje brukares behov och främja möjligheten till ett så självständigt och aktivt liv som möjligt.

Vi söker nu en stödpedagog som vill vara med och driva utvecklingen framåt!

Arbetsuppgifter

I rollen som stödpedagog hos oss kommer ditt uppdrag bestå i att vara vägledare på enheten till övrig personal i bemötandefrågor, granska och vägleda personalen i arbete med dokumentation, introducera nya medarbetare, hålla sig uppdaterad samt implementera evidensbaserade och etablerade pedagogiska metoder i arbetet.

Som stödpedagog kommer du att samarbeta med stödpedagoger och personal på alla våra andra enheter. Som stödpedagog förväntas du planera, utföra och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget så att brukarna får det individuella stöd de behöver.

Att stimulera till full delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med anhöriga och gode män /förvaltare är en viktig del i arbetet.

Du förväntas samverka med olika aktörer och nätverk som är viktiga utifrån den enskildes behov och vara ett stöd i omvärldsbevakning kring evidensbaserad praktik.

I tjänsten ingår att arbeta som en del av arbetslaget där sedvanligt arbete i servicebostad förekommer.

Schemalagd arbetstid Dag/Kväll/Varannan helg/Jour.

 

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial specialisering inom vård- och omsorgsområdet som omfattar minst 200 yh-poäng eller 60 högskolepoäng eller en kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier. Du har erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar.

Du ska också ha goda kunskaper och erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik och lågeffektivt bemötande.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta med välfärdsteknik.

I denna rekrytering arbetar vi löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-07-25

Referensnummer

2022/848

Kontaktperson(er)

  • Ludvig Oldbring, 046-3596536
  • Nina Malmqvist, 046-3596230

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?