Länk till startsidan

Lokalvårdare/Servicemedarbetare

Serviceförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!

Om oss

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa

handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa

framtiden med oss?Arbetsuppgifter

Är du den vi söker och vill vara med att bygga upp vår verksamhet där du är vår viktigaste

resurs?

Vi söker dig som vill arbeta inom Lunds Kommun och tillhöra en verksamhet med 80 kollegor som utför lokalvård bland annat i skolor, vårdboende, kontor och kommersiella fastigheter. Du skall kunna arbeta flexibelt och vara vår viktigaste ambassadör utåt till kommunens invånare. Även kunna samarbeta i grupp, vara självständig och ha ett högt ansvarstänk. Kundfokus, merförsäljning, ha ett gott bemötande ute hos kund och bland kolleger.

 

Vi söker dig som

Är yrkesutbildad lokalvårdare, tex SRY, med yrkeserfarenhet inom städ. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom golvvård, höghöjdsstädning, fönsterputs, innehåller liftkort.

Det är viktigt för oss att du är serviceinriktad och har ett positivt och relationsskapande förhållningssätt till kollegor. Du behöver vara självgående och kunna planera dina arbetsdagar i samarbete med närmsta kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

 Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-06-11

Referensnummer

2022/713

Kontaktperson(er)

  • Nenad Tomas, 046-3599859

Facklig(a) företrädare

  • Jenny Norrström, Kommunal, 046-3593834

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?