Länk till startsidan

Stödpedagog till Kulgrändens gruppboende

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Område 1 inom boende LSS består av 3 gruppbostäder belägna i Lunds tätort. På en av bostäderna, Kulgränden 15A, bor 5 brukare med omvårdnadsbehov och behov av socialt stöd för att få vardagen att fungera.

Till verksamheten söker vi nu en stödpedagog för tillsvidareanställning. 

Arbetsuppgifter

I rollen som stödpedagog hos oss kommer ditt uppdrag bestå i att vara vägledare på enheten till övrig personal i bemötandefrågor, granska och vägleda personalen i arbete med dokumentation, introducera nya medarbetare, hålla sig uppdaterad samt implementera evidensbaserade och etablerade pedagogiska metoder i arbetet med brukarna och kollegor.

Tillsammans med enhetschef och samordnare kommer du också att strukturera och planera verksamhetens arbete med brukarna på lång sikt. 

I tjänsten ingår att arbeta som en del av arbetslaget där sedvanligt arbete i gruppbostad förekommer.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 yh-poäng eller 60 högskolepoäng eller en kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier.

Utbildningen ska ha tydlig inriktning mot funktionshinderområdet i hela sin omfattning samt att du har erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar.

Du ska också ha goda kunskaper och erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik och lågeffektivt bemötande.

I denna rekrytering arbetar vi löpande så välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-06-10

Referensnummer

2022/698

Kontaktperson(er)

  • Ludvig Oldbring, rekryteringskonsult, 046-3596536
  • Ulf Palo Stärner, enhetschef, 0463598987

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?