Länk till startsidan

Fysioterapeut/sjukgymnast till Hemsjukvården Torn

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi är en samlad organisation för hemsjukvårdsansvar inom hemvården i Lunds kommun. I verksamheten möter du brukare i ordinärt boende. Till område Torn utökar vi nu med ytterligare en tjänst och välkomnar en ny kollega.  

Hos oss får du god introduktion med en mentor såväl som en handledare, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss är du med och skapar viktiga förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt genom bland annat rehabilitering, träning och hjälpmedelsförskrivning. Du arbetar tillsammans med chef, omvårdnadspersonal och legitimerade kollegor i ditt dagliga arbete. I ditt närmsta team är ni två fysioterapeuter/sjukgymnaster och en arbetsterapeut.  

I hemsjukvårdsarbetet kommer du att möta patienter med olika funktionsnedsättningar och sjukdomstillstånd, både personer som har kommunala insatser och de som klarar sig utan. Detta gör arbetet varierande och ställer krav på kompetens och flexibilitet. Du ansvarar för fysioterapeutisk bedömning, utredning och målsättning av aktivitetsbehov samt planering och genomförande av interventioner tillsammans med patienten.

Vi dokumenterar i Procapita. Arbetstid måndag-fredag dagtid. 

Vi söker dig som

Är legitimerad fysioterapeut. Vi välkomnar dig som är trygg i din yrkesroll efter flera års erfarenhet men även dig som är nyexaminerad. Du gillar att arbeta i team men är även trygg i dig själv med förmåga till självständigt arbete. 

Du är lyhörd, flexibel, engagerad och tar tillvara på brukarnas delaktighet. Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi förutsätter att du har ett gott bemötande och är positiv till nya utmaningar. Körkort för personbil och även cykelvana krävs.

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-26

Referensnummer

2022/690

Kontaktperson(er)

  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-3596648
  • Helen Niesel, Enhetschef, 046-3594923

Facklig(a) företrädare

  • Maria Svensson Rathonyi, Fysioterapeuterna, 046-3599539

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?