Länk till startsidan

Lärare -Grundskola åk 4-6 Vårfruskolan

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Vårfruskolan är en F-6 skola i centrala Lund där utomhuspedagogik och undervisning kring hållbar utveckling är viktiga inslag i undervisningen. 

För oss på Vårfruskolan är det viktigt att eleverna känner lust att lära och inflytande över sitt eget lärande. Vi arbetar hela tiden med att tillgängliggöra lärmiljön för alla våra elever och genom detta skapa bästa möjliga förutsättningar för lärande och utveckling. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lärare i årskurs 4-6 med undervisning, planering och bedömning i svenska, engelska och SO-ämnen. Du blir även mentor för en grupp härliga elever på mellanstadiet!

I uppdraget ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i enlighet med styrdokumenten och som lärare har du förmågan att inspirera, tänka nytt och bidra till att skapa en skola där alla elever kan vara delaktiga, motiverade och lyckas utifrån sina förutsättningar. På Vårfruskolan har du stor möjlighet att samarbeta med pedagoger i åk 4-6. Arbetslaget har regelbundna möten och tillsammans med kollegiet på Apelskolan arbetar vi med att utveckla undervisningen och diskutera bedömningar och utvärderingar. Tillsammans arbetar vi i pedagogiska utvecklingsgrupper med att stärka och utveckla kvaliteten på undervisningen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurserna 4-6, med särskild behörighet i engelska. Du är en engagerad pedagog som vill arbeta med Grön Flagg, skola för hållbar utveckling och utomhuspedagogik.

Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet och du arbetar ständigt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland eleverna. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare. Som person är du driven, initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har ett stort engagemang för lärande och skolutveckling och arbetar aktivt för att främja det kollegiala lärandet. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor, men trivs även med att arbeta självständigt.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare.

Välkommen med din ansökan! 

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: månadslön
Tillträde: Augusti 2022

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-25

Referensnummer

2022/688

Kontaktperson(er)

  • Maria Tagesson Holmstedt, 046-3597156

Facklig(a) företrädare

  • Ulrika Koch Lärarförbundet, 046-3597188

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?