Länk till startsidan

Grundlärare mot fritidshem/Fritidspedagog 40-50% Visstid

Barn- och skolförvaltning, Revinge skola

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Revinge skola är en liten skola med ca 40 elever från förskoleklass till årskurs 3. Skolan är belägen i naturnära Revinge by, och naturen genomsyrar en stor del av verksamheten. Verksamheten är placerad i en klassisk byskola från 1898. Revinge skola arbetar aktivt för en bättre miljö och hälsa, bland annat genom ”Grön flagg”. Alla anställda har rätt till friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog har du en viktig roll för Revinge skolas elevers lärande och kunskapsutveckling. Du kommer tillsammans med övrig pedagogisk personal planera och bedriva pedagogiskt arbete i skola och på fritidshem.

Fritidshemmen i Revinge och Södra Sandby har ett nätverk med en del gemensamma aktiviteter för eleverna samt kompetens-och verksamhetsutveckling för pedagogerna. Vi arbetar systematiskt med att utveckla kvalitetsarbetet inom fritidshemmet. Du förväntas delta i det systematiska arbetet som styrs av skollag och läroplaner.

Vårt viktigaste gemensamma mål på Revinge skola är elevernas kunskapsutveckling, från förskoleklass upp till årskurs 3. Skolans pedagoger tar ett gemensamt ansvar för alla elevers samlade skoldag. Det bidrar till att eleverna får goda förutsättningar att känna sig trygga och kan lita till sin egen förmåga och potential. För att uppnå våra mål lägger vi stor vikt vid kontinuerligt internt kvalitétsarbete, där lärande bedömning, goda lärmiljöer och elevernas kunskapsutveckling är i fokus. Vårt fritidshem ska erbjuda eleverna en meningsfull fritid genom att ta utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter. Vi utmanar också eleverna genom att visa på och inspirera till nya upptäckter.

Tjänsten är en visstidsanställning 2022-08-09 - 2023-06-17 med möjlighet till förlängning. 

Vi söker dig som

Vi vill att du har examen som fritidspedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshem och att du sätter elevernas kunskapsutveckling i fokus och lägger vikt vid deras lärande under hela dagen. Meriterande är: Erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och kompetens inom värdegrundsarbete för att motverka kränkande behandling.

På Revinge skola förväntar vi oss ett positivt förhållningssätt och intresse för utveckling och nya idéer. God samarbetsförmåga och stor flexibilitet är extra viktiga egenskaper i arbetet på den här mindre skolan. 

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 220809 - 230617

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-06-05

Referensnummer

2022/680

Kontaktperson(er)

  • Lovisa Fagerström, biträdande rektor, 046-3597641

Facklig(a) företrädare

  • Eva Eliasson, Lärarförbundet, 046-3597751

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?