Länk till startsidan

Elevassistent till Revinge skola, 100%

Barn- och skolförvaltning, Revinge skola

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Revinge skola är en liten byskola med ca 40 elever från förskoleklass till årskurs 3. Skolan är belägen i naturnära Revinge by, och naturen genomsyrar en stor del av verksamheten. Revinge skola arbetar aktivt för en bättre miljö och hälsa, bland annat genom ”Grön flagg”. Alla anställda har rätt till friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med elever med särskilda behov. Din uppgift blir att vägleda och stödja elever i deras skolarbete genom ett nära samarbete med pedagogerna på skolan. Vårt mål är att alla elever, utifrån sina förmågor, ska få möjligheten att lyckas, känna glädje och stolthet över vad de presterar. Här är Du en viktig resurs!

Vårt viktigaste gemensamma mål på Revinge skola är elevernas kunskapsutveckling, från förskoleklass upp till årskurs 3. Skolans pedagoger tar ett gemensamt ansvar för alla elevers samlade skoldag. Det bidrar till att eleverna får goda förutsättningar att känna sig trygga och kan lita till sin egen förmåga och potential. För att uppnå våra mål lägger vi stor vikt vid kontinuerligt internt kvalitetsarbete, där lärande bedömning, goda lärmiljöer och elevernas kunskapsutveckling är i fokus.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning. Du är en flexibel och kreativ person. Du är duktig på att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett lågaffektivt bemötande. Du tar ansvar i din roll som vuxen vägledare. Du är intresserad av hur man bäst kan bemöta elever med olika funktionsvariationer. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbete som elevassistent inom skola och fritidshem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi uppskattar alltid ett positivt förhållningssätt och intresse för utveckling och nya ideér.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 220810

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Referensnummer

2022/649

Kontaktperson(er)

  • Lovisa Fagerström, biträdande rektor, 046-3597641

Facklig(a) företrädare

  • Eva Eliasson, Lärarförbundet, 046-3597751

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?