Länk till startsidan

Sommarjobba inom äldreomsorg i Dalby, S Sandby, Veberöd eller Genarp

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi söker sommarvikarier till våra äldreboenden och till hemtjänsten i Dalby, Södra Sandby, Veberöd eller Genarp, där du jobbar som undersköterska eller vårdbiträde. I ditt dagliga arbete är du en del av äldre människors vardag och arbetar med att stötta dem så att de kan leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt.

Vill du stötta äldre personer till ett meningsfullt och aktivt liv? Då kanske du är en av de sommarvikarier som vill jobba hos oss?

Arbetsuppgifter

Din arbetsdag styrs av individernas behov och du planerar din dag tillsammans med de personer du stöttar. Du förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag. En arbetsdag kan bland annat bestå av att ge stöd och hjälp med personlig omvårdnad, måltider, aktiviteter, städning, tvätt, handling och annat som den du stöttar behöver hjälp med.

Vi har verksamhet dygnet runt och schemalagd arbetstid dag-, kvälls- och nattetid och varannan helg.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad. Vi erbjuder dig som sommarvikarie en månadsanställning, vilket innebär att du får din första lön redan i juni. Hos oss motsvarar en heltidsanställning 36 timmar och 20 minuter i veckan. (Vid arbete måndag till fredag 40 h/v).

Kvalifikationer

  • Du som är 18 år eller äldre är välkommen att jobba med oss. Vi ser gärna att du går eller har gått vård- och omsorgsprogrammet eller liknande utbildning. Har du även erfarenhet av att arbeta på ett äldreboende eller inom hemtjänsten är det meriterande.

  • För att kunna jobba i hemtjänsten krävs cykelvana och i vissa områden även B-körkort. 

  • God kunskap i svenska språket krävs i både tal och skrift. Du behöver också ha god digital kompetens för att kunna hantera digitala arbetsredskap exempelvis i samband med dokumentation.

Du är ansvarsfull och har en positiv inställning till att arbeta inom vård och omsorg. Du är engagerad, flexibel och lyhörd - såväl med brukare som med anhöriga och kollegor. God förmåga att samarbeta med andra är viktigt, eftersom du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med olika yrkesgrupper. Du kan sätta dig in i andra människors situation och gör ditt bästa för att varje individ får ett aktivt, socialt och innehållsrikt liv.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du kommer att få en spännande och utvecklande sommar hos oss! Vänta inte med att söka – vi tillämpar löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

200

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2022-06-01. Semesterperioden sträcker sig från och med juni till och med augusti och vi ser gärna att du har möjlighet att jobba större delen av den perioden.

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Referensnummer

2022/432

Kontaktperson(er)

  • Daniel Jordacijevic, rekryteringskonsult, 046-3598024
  • Emelie Lindström, rekryteringskonsult, 046-3599129

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?