Länk till startsidan

HSL-undersköterska till hemvården Tuna-Thulehem

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Lunds kommun hemvård är indelad i ett flertal, geografiska områden. I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso-och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Till varje område hör en enhetsadministratör och en, eller flera, samordnare. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt till kommunens brukare 65+. Vissa serviceinsatser (städ, tvätt och inköp) utförs vardagar dagtid av en servicegrupp inom varje hemvårdsområde.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar i ordinärt boende och utgår från vår lokal på Brunnsgatan tillsammans med dina kollegor. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, omsorgsarbete, dokumentation samt medicinska insatser på delegation från sjuksköterska. Dokumentationen sker i procapita. I rollen ingår även att medverka till att verksamheten utvecklas och håller god kvalité.

Som HSL-undersköterska jobbar du 50% på ordinarie schema och 50% med att avlasta sjuksköterskan med HSL-insatser samt är ett stöd i övriga arbetsuppgifter.

 

Vi söker dig som

är utbildad undersköterska med flerårig erfarenhet av hälso-och sjukvårdsarbete. Du är van vid att arbeta med full delegation från sjuksköterska. Erfarenhet av äldreomsorg och/eller demensvård är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, är drivande och trygg i din yrkesroll. Du är flexibel och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

God datorvana krävs liksom god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har körkort, men har krav på att du kan cykla.

 

Övrigt

Du schemaläggs dagtid med tjänstgöring varannan helg. Heltidsmåttet för en undersköterska i Lunds kommun är 36,33 h/vecka.

Vi arbetar löpande med rekrytering under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

För att kunna påbörja en anställning inom omsorgsnära arbete ställer Lunds kommun krav på att du uppvisar ett giltigt vaccinationsbevis som styrker att du är vaccinerad mot covid‐19.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön/ ange löneanspråk
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Referensnummer

2022/50

Kontaktperson(er)

  • Zinab iskandarani, enhetschef, 046-359 2475
  • Emma Borrie, rekryteringskonsult, 046-359 6638

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?