Länk till startsidan

Sjuksköterska - Natt

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns en centraliserad organisation av sjuksköterskor som arbetar nätter och utför insatser enligt HSL till brukare/patienter i Lunds Kommun. Vi utför insatser inom hemvården, LSS och på våra särskilda boende.

All legitimerad personal ingår i en teambaserad hälso- och sjukvårdsorganisation, med fokus på samarbete, utbildning och utveckling där man tillsammans samordnar och planerar insatserna.

Nu söker vi en ny kollega.

Vi erbjuder dig:

  • Arbete natt med heltidsmått 34,33 tim/vecka.
  • Möjlighet till fler semesterdagar genom semesterväxling.
  • En individuellt utformad introduktion utifrån dina förutsättningar där du utbildas i våra kvalitetssystem. Din introduktion innehåller också bredvidgång, mentorskap och en kompetensutvecklingsplan för hållbarhet och trygghet i din anställning.
  • En arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och påverka. Framöver kommer det finnas möjlighet till specialistutbildning med bibehållna anställningsförmåner.
  • Kommunövergripande utbildningar inför delegering. Varje utbildning avslutas med ett digitalt kunskapstest för att säkerställa adekvata kunskaper för uppgiften. Detta ger dig som sjuksköterska ett underlag i delegeringsprocessen så att du kan känna dig trygg i dina beslut. 
  • En arbetsplats som ligger i framkant med den digitala utvecklingen. 2021 fick vi utmärkelsen Sveriges E-hälsokommun för vårt innovativa arbete med digitalisering inom vård- och omsorg.

Arbetsuppgifter

Du arbetar för att tillgodose en god och säker vård för våra medborgare i deras hem, vare sig de bor i villa, lägenhet eller i något av kommunens boende. Vi har såväl somatisk vård som vård för personer med funktionsnedsättning och korttidsvård och demensvårdsenheter. Du kommer att ha omväxlande och intressanta uppdrag, både planerade och oplanerade, en stor del i arbetet innebär att göra akuta, kliniska bedömningar både i patientens hem samt per telefon med boendepersonal eller hemtjänsten.

Variationen i uppdraget är stor och du får mycket tillbaka i form av personlig utveckling och olika utmaningar vilket ger dig en bred kompetens som sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår arbetsledning/handledning av omvårdnadspersonal.

Vi söker dig som

Är legitimerad sjuksköterska. Du är erfaren i din yrkesroll, kan arbeta självständigt och ta beslut utifrån dina egna bedömningar. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt. Ditt engagemang för arbete med människor är stort och ditt bemötande pedagogiskt och gott. Du har god förmåga att handleda och delegera omvårdnadspersonal, ge stöd och skapa trygghet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom kommunal verksamhet.

Du uttrycker dig utan svårigheter i svenska språket, du har goda kunskaper i digitala arbetsverktyg och du har B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

För att kunna påbörja en anställning inom omsorgsnära arbete ställer Lunds kommun krav på att du uppvisar ett giltigt vaccinationsbevis som styrker att du är vaccinerad mot covid‐19.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-01-25

Referensnummer

2022/32

Kontaktperson(er)

  • Malin Edlund, Enhetschef, 046-359 57 43
  • Lena Tellström, Enhetschef, 046-359 63 71
  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-359 66 48

Facklig(a) företrädare

  • Vårdförbundet, 046-359 83 53

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?