Länk till startsidan

Administratör - inkasso

Kommunkontoret

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På kommunkontoret arbetar cirka 300 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.

Om oss

Som en del i en utvecklad och hållbar organisation inom kommunkontoret har Lunds kommun stärkt stöd och service till förvaltningarna. Vi förtydligar vilka tjänster och vilken service vi levererar och stärker professionalismen samt ökar kvaliteten och effektiviteten i utförandet av tjänsterna. Service- och stödfunktioner har samlats i ett Stöd- och servicecenter med funktionerna IT-service, löneservice, ekonomiservice, intern service samt anläggningen Habo gård.

Enheten för ekonomiservice ansvarar bland annat för den dagliga kassabokföringen, kund- och leverantörsreskontra samt krav- och inkassoverksamheten. Enheten består i dagsläget av sju medarbetare samt enhetschef.Arbetsuppgifter

Utannonserad tjänst är ett tidsbegränsat uppdrag helt inriktat mot arbete i vårt inkassosystem Nova Inkasso. Vi har i dagsläget ett antal äldre ärenden som behöver hanteras i systemet och ditt uppdrag blir att, utifrån en tydlig instruktion, gå igenom dessa och hantera dem enligt framtagen rutin. För att du ska lyckas i uppdraget kommer du att få en grundlig introduktion i arbetsuppgifterna av en av våra erfarna inkassohandläggare. 

Vad gäller uppdragets längd är bedömningen att det motsvarar 100 % tjänstgöring i tre månader. Det finns dock möjlighet till lägre sysselsättningsgrad under en längre period (dock max sex månader).

Vi söker dig som

Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller administration och har du dessutom någon eftergymnasial utbildning är det meriterande. Du behöver vara noggrann, strukturerad och gilla ordning och reda samt kunna följa de instruktioner som tagits fram för uppdraget. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista datum: 2022-06-30

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-01-23

Referensnummer

2022/16

Kontaktperson(er)

  • Mattias Nyqvist, 046-359 50 32

Facklig(a) företrädare

  • Cecilia Åkesson Vision , 046-359 70 39

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?