Länk till startsidan

Musiklärare

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1000 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

https://lund.se/polhemskolan

https://lund.se/katedralskolan


Arbetsuppgifter

För musiklärare sedvanliga uppgifter. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på 100% under vårterminen 2022 .
I tjänsten ingår att undervisa nyanlända ungdomar inom Språkintroduktionen i grundskolans musikkurs. I tjänsten ingår även Musik- och Ensemblekurser inom individuella val. Tjänsten är delad mellan Polhemskolan och Katedralskolan varav 60% är förlagda till Katedralskolan. I tjänsten ingår också att medverka vid planering och genomförande av skolavslutningar med musikaliska inslag.


Vi söker dig som

Vi söker dig som har musiklärarutbildning eller andra musikutbildningar.

Du behöver ha erfarenhet av att leda utbildningar inom det musikaliska området och även erfarenhet av musiklärararbete, körledare, instrumentalundervisning eller liknande.

Relevant pedagogisk och musikalisk utbildning krävs för tjänsten och vi vill att du kan styrka dina pedagogiska kunskaper genom utbildningsbevis.Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2022-01-11
Sista datum: 2022-06-16

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-12-16

Referensnummer

2021/1242

Kontaktperson(er)

  • Jan-Åke Johansson, 0721940542

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?