Länk till startsidan

Undersköterska till Norrdala och Reimersdal

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden och demensboenden för äldre. Här bor personer med omfattande behov av service och omvårdnad dygnet runt. I Lund finns drygt 750 lägenheter inom särskilt boende för äldre, varav cirka hälften är avsedda för personer med demenssjukdom.

Efter en omorganisering inom särskilt boende för äldre kan vi erbjuda alla medarbetare heltidstjänst. Vi har också infört en hållbar arbetstidsförläggning och tagit bort delade turer. För schemalagd tjänstgöring har vi ett fördelaktigt heltidsmått på 36,33tim/vecka.

Just nu behöver vi fler erfarna undersköterskor till Norrdala och Reimersdal, som ligger i den nordvästra delen av Lund. Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och göra skillnad med intresse och engagemang för god äldreomsorg? Vill du vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för våra äldre? 

Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån de boendes önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet.

Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du har fokus på de boendes önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Vi söker nu 5 undersköterskor för schemalagd arbetstid dag/kväll, 3 tillsvidare och 2 vikariat. Vi söker även 1 för tillsvidaretjänst med arbetstiden kombinerad kväll/natt. Helgtjänstgöring varannan helg.

 

Kvalifikationer
Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidareutbildning inom demensvård samt erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom och BPSD är meriterande. 


Vi söker dig som:

• är trygg i din yrkesroll med intresse och engagemang
• kan arbeta självständigt och är en bra lagspelare i team med andra yrkesgrupper
• har ett gott bemötande och en god social förmåga
• är ansvarstagande och ser möjligheter och har en positiv inställning till utveckling
• delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

 

Övrigt

Dokumentation i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD och Senior Alert.

God kunskap i det svenska språket i tal och skrift.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner.  

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Som arbetsgivare följer Lunds kommun Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra spridning av coronaviruset. Enligt Folkhälsomyndigheten är vaccination mot covid-19 det bästa sättet att undvika allvarlig sjukdom och smittspridning. Vi uppmuntrar därför alla medarbetare och särskilt dem som kommer i kontakt med riskgrupper i sitt arbete att vaccinera sig mot covid-19.

Antal tjänster

6

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, rekryteringen sker med löpande urval

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-11-28

Referensnummer

2021/1194

Kontaktperson(er)

  • Ann Charlotte Taramanidis, 046-359 68 03

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?