Länk till startsidan

Pedagog till gymnasiesärskolan

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1000 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Gymnasiesärskolan Vipan ligger i utkanten av Lund och är en del av gymnasieskolan Vipan. Här går
våra elever i en egen del av skolan men med tillgång till allt som övriga gymnasiet har att erbjuda. Den del av verksamheten, det nationella programmet, som denna tjänst är placerad i genomsyras av ett nära teamarbete och tillsammans skapar vi och utvecklar vi den pedagogiska miljön för våra elever. Vi erbjuder en yrkesutbildning med två yrkesinriktningar: Hotell, restaurang och bageri samt Handel, administration och varuhantering.

Arbetsuppgifter

Vi söker en pedagog som ska arbeta på särskolans 4-åriga nationella program. För att komplettera vårt team på bästa sätt kommer du att undervisa i de gymnasiegemensamma ämnena. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och skapa framtidens gymnasiesärskola!       
I det pedagogiska arbetet tar vi utgångspunkt i våra yrkesinriktningar och formar dessa efter varje elevs individuella förutsättningar och behov. Teamarbetet är en viktig del i vårt arbete och samverkan med kollegor är central.

Du kommer i denna tjänst vara mentor för en mindre grupp elever och i samarbete med
elevassistenter och andra pedagoger utforma verksamheten. Du kommer även att ha ett nära samarbete med vårdnadshavare, skolans elevhälsoteam och externa aktörer.

Vi söker dig som

Har erfarenhet och relevant pedagogisk utbildning, är speciallärare med inriktning mot gymnasiesärskolans nationella program eller har annan behörighetsgivande utbildning. 

Vi vill be våra sökande notera att vi genomför intervjuer löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för ansökan.  

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-11-28

Referensnummer

2021/1135

Kontaktperson(er)

  • Pernilla Pieplow Flodberg, pernilla.pieplowflodberg@lund.se

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?