Länk till startsidan

Studentmedarbetare inom digitalisering

Kultur- och fritidsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Kultur- och fritidsförvaltningens cirka 350 medarbetare arbetar med att ge lundaborna tillgång till meningsfulla fritidsaktiviteter och berikande kulturupplevelser, nu och i framtiden. Vi brinner för kultur, bibliotek, idrott och fritid, och arbetar för att skapa förutsättningar och tillgång till stimulerande livsmiljöer och aktiviteter som inte bara ökar livskvalitén, utan också främjar god hälsa och aktivt intellekt. Det gör vi genom att tänka stort om smått och vara lyhörda för vad medborgare och föreningar önskar och behöver.

Om oss

Tjänsten är placerad inom förvaltningens stabsfunktion som har till uppgift att samordna förvaltningens övergripande planering- och uppföljningsprocesser, såsom lokalförsörjning, ekonomi, HR, verksamhetsplanering samt registratur och nämndsadministration.

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare inom Kultur- och fritidsförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under våren 2022, 1 februari tom 31 maj. 

Vi söker dig som vill hjälpa oss att öka nyttan i användandet av våra digitala system. Lunds kommun arbetar systematiskt i en digitalisering- och systemförvaltningsmodell. En viktig del av uppdraget handlar om att stärka förvaltningens arbete med modellen. Till exempel genom att ta fram rutiner för introduktion och fortbildning i våra system samt planera för utveckling av system genom att lyssna in och fånga upp behov i våra verksamheter.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne såsom systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande. Du vill sätta IT-frågor i ett större sammanhang där verksamheten är i fokus och att översätta verksamhetens behov till tekniska lösningar. Arbetet kommer att innebära många kontaktytor och det är viktigt att du kan kommunicera på IT-teknisk nivå och samtidigt göra det begripligt för användare ute i organisationen. Har du erfarenhet av Microsoft 365 och Teams är det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30/11!

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Timavlönad
Tillträde: 1 febr 2022

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Referensnummer

2021/1115

Kontaktperson(er)

  • Michael Holmkvist, michael.holmkvist@lund.se

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?