Länk till startsidan

Vaktmästare till förskoleområde Norra Fäladen Gunnesbo Norra Nöbbelöv

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Vi söker just nu en ansvarstagande vaktmästare som vill skapa en god arbetsmiljö på våra förskolor inom Norra fäladen, Norra Nöbbelöv och Gunnesbo i Lunds kommun. Genom en trygg och hållbar arbetsmiljö skapar vi möjlighet för barnen och personalen på våra förskolorna att fokusera på det pedagogiska arbetet i en lugn och lärande atmosfär. Denna tjänst innefattar en tillsvidareanställning på heltid med start inför vårterminen 2022.    

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare i våra verksamheter har du huvudansvar för att skapa en god och hållbar arbetsmiljö på förskolorna där samarbetet med andra funktioner i verksamheten är en förutsättning i arbetet. Du har ansvar över det systematiska arbetsmiljöarbetet och brandskyddsarbete där en systematisk central punkt inom förskolorna som kan avgöra var behoven finns. Du arbetar flexibelt och självständigt inom området Norra Fäladen, Norra Nöbbelöv och Gunnesbo på tolv olika förskolor. 

Som vaktmästare hanterar du dagliga felanmälningar och tillsyn samt skötsel av lokaler och utrustning. Du gör enklare reparationer och underhåll därav montering och problemlösning av praktisk art. Förflyttning av material eller lättare möbler, ansvar över inköp och lås- och larmsystem ingår även i arbetsuppgifterna. Som vaktmästare skapar du kontakter inom och utanför verksamheten och ser över kontakt och mottagning från leverantörer. 

Vi söker dig som

Har kunskap inom SBAB: Systematisk brandskyddsarbete samt kan kontrollera gränsdragningslista mot andra aktörer

Vill arbeta i en pedagogisk verksamhet, uppskattar ett praktiskt och socialt omväxlande arbete.

Gillar att ta ansvar och arbeta självständigt samt kan agerar snabbt för att upprätthålla trivsel och en god och välfungerande arbetsmiljö.

Har en förmåga att vara flexibel, prioritera arbetsuppgifter samt ha en helhetssyn över verksamheternas behov. 

Är noggrann, lösningsfokuserad och har ett förebyggande tankesätt som sätter verksamhetens behov i fokus.

vill skapa goda relationer både internt och externt samt har ett gott samarbete med kollegor.

Du behöver ha gymnasieexamen och behärska svenska i tal och skrift. IT-kunskaper, inkl Officepaketet, grundläggande hantverkarkunskaper och B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som vaktmästare, fastighetsskötare eller motsvarande.

Fastighetsskötarutbildning eller annan branschspecifik utbildning är meriterande.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan till oss!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 220111 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-11-28

Referensnummer

2021/1062

Kontaktperson(er)

  • Thomas Andersson Wängelin, thomas.andersson@lund.se

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, lund.skane@kommunal.se

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?