Timvikarier inom måltidsservice

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie i Måltidsservice kök? Vi söker kontinuerligt timvikarier som kan arbeta med kort varsel i hela Lunds kommun.

Om Måltidsservice uppdrag Matlagning i måltidsservice - på bilden sköljs sallad

  • Laga god, näringsrik och hållbar mat som våra gäster vill äta.
  • Vara kommunens resurs kring måltids-, köks- och kostfrågor.

Som medarbetare inom Måltidsservice bidrar du till arbetet med att tillaga och servera riktigt GOD MAT.  Du är en del i att vi levererar kvalitetssäkrade livsmedel, måltider och måltidskomponenter. Tillsammans känner vi stolthet för vårt arbete och vår slutprodukt.

Vi har alltid ett trevligt och respektfullt bemötande gentemot våra matgäster, våra samarbetspartners och gentemot varandra. Måltidsservice genomsyras av värderingarna Engagemang – Klimat – Resultat! Tillsammans arbetar vi för att ständigt utveckla och förbättra måltiden och verksamheten. Vi är medskapande och bidrar till god arbetsmiljö och trivsel.

 

Vad innebär det att arbeta som timvikarie?

Att arbeta som timvikarie innebär att du arbetar vid behov. Du blir bokad av vikarieenheten och utför arbete ute i våra kök, i hela Lunds kommun. Arbetsuppgifterna består av servering, disk, städ och viss matlagning. Arbetspassen kan variera i längd och är förlagda dagtid måndag till fredag.

Hur fungerar planeringen av mina Matlagning i måltidsservice - på bilden lagas det brödarbetspass?

Du lägger upp de tider du är tillgänglig för arbete i ett datorsystem och utifrån detta får du sms-förfrågningar. Detta kräver att du har tillgång till internet via dator eller smartphone. Då man som timvikarie bland annat täcker upp vid sjukfrånvaro kan förfrågningarna ske med kort varsel.

Vilken kompetens behöver jag ha som timvikarie?

Vi ser gärna att du har ett stor intresse av mat och människor. Meriterande är utbildning och/eller erfarenhet från livsmedelsbranschen. Arbetet innebär att du kommer att arbeta i många olika verksamheter vilket fordrar i att man är flexibel. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, samt grundläggande kunskaper inom data.

Vad måste du göra innan du kan börja jobba med oss?

Måltidsservice tillagar och serverar mat inom skolor och lyder under skollagen. För att du ska kunna få arbeta som timvikarie i Måltidsservice krävs att du kan visa ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister.

Verkar detta intressant?

Välkommen att maila din ansökan till msvikarie.enheten@lund.se

Vi svarar med att boka in en tid för en intervju och genomgång.

Är du intresserad av en månadsanställning eller tillsvidaretjänst krävs att du söker utannonserade tjänster.

Kontakt

Namn: Helene Andersson

E-post: msvikarie.enheten@lund.se

Telefon: 046-359 3970