Arbeta som timvikarie på förskolan

Vi söker timvikarierande personal för korttidsvikariat till våra förskolor. Här får du ett roligt och utvecklande extraarbete, du bidrar till och skapa en miljö där vi ger varje barn utmaningar, inspiration och lust till lek och skapande. Vi söker dig som är ansvarsfull, engagerad, har alla barn i fokus och tycker om att "jobba på golvet" som närvarande pedagog. Naturligtvis trivs du i en lekfull miljö!

Arbetsuppgifterna varierar men den nära kontakten med barn, pedagoger och föräldrar genomsyrar alla uppdragen; ingen arbetsdag är den andra lik.

Du bokas via vårt bemanningssystem Time Care Pool där du lägger upp de tider du är tillgänglig för arbete, och utifrån din tillgänglighet får du sms-bokningar för arbete. Därför krävs det att du har tillgång till internet via dator eller smartphone. Du kan bli ombedd att täcka upp med kort varsel. Inom förskolan behöver vi timvikarier dagtid, arbetet börjar ofta tidigt, ibland redan kl. 06:30, så du behöver vara morgonpigg. Du behövs i alla våra förskolor i hela Lunds kommun, det vill säga även tätorterna Genarp, Veberöd och Torna Hällestad. Du behöver kunna transportera dig längre sträckor, exempelvis med hjälp av kollektivtrafik.

Skicka in en intresseanmälan

För att bli timvikarie behöver du först skicka in en intresseanmälan, där ska du bifoga ditt CV och svara på några frågor. Ju utförligare ditt CV och dina svar är, desto snabbare hittar vi timvikariat som passar just dig.

intresseanmälan

Efter att intresseanmälan kommit in till oss kan du bli kontaktad för en intervju. Vi rekryterar löpande, men det kan ändå dröja innan vi hör av oss, så ha tålamod.

Som alltid vid arbete inom skola så förväntas du kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret innan du anställs. När du kallats till intervju kan du beställa ett sådant intyg på Polisens webbplats:

Klicka här för att beställa utdrag ur belastningsregistret.

Du får introduktion när du börjar

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare har den kunskap som krävs för att bidra till vår verksamhets goda kvalitet. Innan du påbörjar ditt uppdrag som vikarie inom förskolan får du därför en introduktion som ger god inblick i verksamheten, praktisk information om din anställning och hur du sköter din tillgänglighet och bokningar i vårt bokningssystem.

Att arbeta som timvikarie på fritidshem och grundskola och grundsärskola

Att arbeta som timvikarie inom service