Arbeta som timvikarie inom service

Ingen skola eller förskola i världen skulle fungera utan servicepersonal; lokalvårdare, ekonomibiträden, skolmåltidspersonal eller vaktmästare.Varje dag behövs du som lagar mat, städar, fixar och ser till att alla på skolan/förskolan får de bästa förutsättningar att utföra ett bra arbete.

Om du är den som gillar ordning och reda. Om du vill vara den där spindeln i nätet som lagar mat i våra tillagningskök eller arbetar med mat och måltider i våra mottagningskök - då ska du söka som timvikarie för våra serviceområden.

Vi ser gärna att du är utbildad kock/kokerska/köksbiträde och har HACCP-utbildning eller för arbete som lokalvårdare, har städutbildning (t ex SRY). Vi ser helst att du har erfarenhet från uppdragen och gärna då från barn- och skolverksamhet.

Du bokas via vårt bemanningssystem Time Care Pool. Där anger du din tillgänglighet, dvs den tid du kan arbeta. Utifrån din tillgänglighet blir du bokad på arbetspass. För att kunna använda Time Care Pool behöver du ha tillgång till internet via dator eller smartphone. Då du som timvikarie ofta täcker upp vid sjukfrånvaro kan förfrågningarna ske med kort varsel. Inom service behöver vi timvikarier dagtid, arbetet börjar ofta tidigt, ibland redan kl. 06:00, så du behöver vara morgonpigg. Du behövs i alla våra förskolor i hela Lunds kommun, det vill säga även tätorterna Genarp, Veberöd och Torna Hällestad. Du behöver kunna transportera dig längre sträckor, exempelvis med hjälp av kollektivtrafik.

Skicka in en intresseanmälan

För att bli timvikarie behöver du först skicka in en intresseanmälan, där ska du bifoga ditt CV och svara på några frågor. Ju utförligare ditt CV och dina svar är, desto snabbare hittar vi timvikariat som passar just dig.

INTRESSEANMÄLAN

Som alltid vid arbete inom skola så förväntas du kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret innan du anställs. När du kallats till intervju kan du beställa ett sådant intyg på Polisens webbplats:Efter att intresseanmälan kommit in till oss kan du bli kontaktad för en intervju. Vi rekryterar löpande, men det kan ändå dröja innan vi hör av oss, så ha tålamod.

Klicka här för att beställa utdrag ur belastningsregistret.

Du får introduktion när du börjar

För oss är det viktigt att alla våra timavlönade medarbetare har den kunskap som krävs för att bidra till vår verksamhets goda kvalitet. Innan du påbörjar ditt uppdrag som vikarie inom service får du därför en introduktion som ger god inblick i uppdraget och våra verksamheter, praktisk information om din anställning och hur du sköter din tillgänglighet och dina bokningar i vårt bokningssystem.

Att arbeta som timvikarie på fritidshem och grundskola och grundsärskola

Att arbeta som timvikarie på förskolan