Timvikarier inom förskola, skola och fritidshem

Är du nyfiken på pedagogiskt arbete? Studerar du och vill arbeta extra sidan om studierna? Kanske är du färdig med din utbildning men hittar inte rätt tjänst? Då ska du söka som timvikarie hos oss på barn- och skolförvaltningen!

Våra 68 förskolor, 39 skolor och fritidshem och våra 9 särskolor behöver dig som kan arbeta när vår ordinarie personal inte är på plats, komma till jobbet med kort varsel och vara den där värdefulla resursen för alla våra verksamheter.

Våra skolor och förskolor finns såväl i staden Lund som i kommunens tätorter och vi behöver timvikarier främst under höst- och vårterminerna. Vi vänder oss till dig som vill jobba extra sidan om dina studier. Kanske utbildar du dig till ett pedagogiskt yrke och vill få erfarenhet från skolans värld, eller är nyfiken på våra yrken och vill prova på innan du väljer yrkesutbildning?

Värdefull erfarenhet och spännande möten

Hos oss kan du arbeta när du har möjlighet och samtidigt skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet. Som timvikarie hos oss får du arbeta i många olika verksamheter, så vi behöver att du är flexibel och kommunikativ, van vid att kommunicera digitalt, dvs hantera din arbetstid via sms och dator. Såklart tycker du det är lätt att lära känna nya människor, du får lätt kontakt med alla, känner ansvar och engagemang och tar initiativ på jobbet. Hos oss kommer du att få möta barn, elever och människor med olika livssituationer, spännande möten du aldrig anat, upplevelser och minnen som du kanske kommer att bära med dig resten av ditt yrkesliv. Dessutom kommer du som studerar till ett pedagogiskt yrke att knyta värdefulla kontakter för ditt framtida yrkesliv.

Vi söker många olika yrkeskategorier, så välj nedan vilken del av skolans värld du vill arbeta i för mer information!

Relaterad information