Timvikarie

Kommunen är en stor arbetsgivare och har inom olika verksamheter behov av timvikarier och extra personal under kortare perioder.

Fribeloppsgränsen för studiestöd borttagen

Just nu är fribeloppsgränsen för dig som studerar och får studiemedel av CSN slopad. Det innebär att du som går in och arbetar inom vården eller andra yrken på grund av coronapandemin får behålla ditt studiestöd trots högre inkomst.

Mer information på CSN:s webbplats

Semestervikariat

Alla längre jobb och vikariat, inklusive semestervikariat, annonseras tillsammans med våra andra lediga jobb. Klicka på det jobb du är intresserad av, läs mer och gör din ansökan.

Lediga jobb

Timvikarier inom förskola, skola och fritidshem

Är du nyfiken på pedagogiskt arbete? Studerar du och vill arbeta extra sidan om studierna? Kanske är du färdig med din utbildning och hittar inte rätt tjänst? Då ska du söka som timvikarie hos oss på barn- och skolförvaltningen!

Timvikarier inom förskola, skola och fritidshem

Timvikarie inom vård och omsorg

Var med och sprid lite värme inom vård och omsorg! Som timvikarie hos oss får du ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt som ger dig erfarenheter för livet.

Arbeta som timvikarie inom vård och omsorg

Timvikarier inom måltidsservice

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Timvikarier inom måltidsservice

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/vikariat