Timvikarier inom förskola, skola och fritidshem

Är du intresserad av att vikariera inom förskola, skola och fritidshem? Både i själva staden Lund och i tätorterna i den östra delen av kommunen söker vi kontinuerligt timvikarier till förskola, skola och fritidshem.

I första hand söker vi dig som har en pedagogisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Kommunikation är ett av de viktigaste arbetsredskapen om du ska arbeta inom skola, förskola eller fritidshem. Därför är det viktigt att du som vikarie behärskar svenska i både tal och skrift.

Timvikarie i Dalby/Torna Hällestad, Genarp, Veberöd, Södra Sandby

Vill du arbeta i den östra delen av kommunen inom förskola, skola och fritidshem?

Vi söker kontinuerligt timvikarier till förskola, skola och fritidshem. Du som söker ska vara genuint intresserad av att arbeta med barn och elever och det är ett plus om du har pedagogisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå alternativt erfarenhet av liknande arbete.

Timvikarie i förskolan i tätorten Lund

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare har den kunskap som krävs för att bidra till vår verksamhets goda kvalitet. I samband med att du skriver in dig som vikarie inom förskolan får du därför praktisk information och en introduktion som ger god inblick i verksamheten.

För dig som är intresserad av att arbeta som vikarie inom skola och fritidshem, får du oftast motsvarande information i samband med vikariat på respektive skola eller fritidshem. I Lund finns det också kontinuerligt behov av timavlönade vikarier inom lokalvård och kök.

Under hösten har vi fått in många intresseanmälningar, så just nu är vår anmälan stängd. Vi kommer att öppna upp intresseanmälan i januari 2020 igen.

Du kan läsa mer om vikariehanteringen genom att gå in på länken nedan.

Intresseanmälan

Gör din intressenamälan för timvikariat via e-tjänsten här på sidan.

E-tjänsten för de östra delarna gäller timvikariat i såväl förskola, skola som fritidshem.