Timvikarier inom förskola, skola och fritidshem

Är du intresserad av att vikariera inom förskola, skola och fritidshem? Både i själva staden Lund och i tätorterna i den östra delen av kommunen söker vi ofta timvikarier till förskola, skola och fritidshem. I första hand söker vi dig som har en pedagogisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Kommunikation är ett av de viktigaste arbetsredskapen om du ska arbeta inom skola, förskola eller fritidshem. Därför är det viktigt att du som vikarie behärskar svenska i både tal och skrift.

I Lund finns det också löpande behov av timavlönade vikarier inom lokalvård och kök.

Vi söker timvikarier i Dalby/Torna Hällestad, Genarp, Veberöd och Södra Sandby

Vi söker löpande timvikarier till förskola, skola och fritidshem. Du som söker ska vara genuint intresserad av att arbeta med barn och elever och det är ett plus om du har pedagogisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå alternativt erfarenhet av liknande arbete.

intresseanmälan timvikarie 

Din intresseanmälan gäller timvikariat i både förskola, skola och fritidshem.

Att arbeta som timvikarie på förskolan

Vi söker timvikarierande personal för både långtids- och korttidsvikariat till våra förskolor. Här får du ett roligt och utvecklande extraarbete, du bidrar till och skapa en miljö där vi ger varje barn utmaningar, inspiration och lust till lek och skapande. Vi söker dig som är ansvarsfull, engagerad, har alla barn i fokus och tycker om att "jobba på golvet" som närvarande pedagog. Naturligtvis trivs du i en lekfull miljö!

Vi söker också dig som vill arbeta med lokalvård, laga mat i våra tillagningskök eller arbeta med mat och måltider i våra mottagningskök.

Arbetsuppgifterna varierar men den nära kontakten med barn, pedagoger och föräldrar genomsyrar alla uppdragen; ingen arbetsdag är den andra lik.

Du får introduktion när du börjar

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare har den kunskap som krävs för att bidra till vår verksamhets goda kvalitet. I samband med att du skriver in dig som vikarie inom förskolan får du därför praktisk information och en introduktion som ger god inblick i verksamheten.

För dig som är intresserad av att arbeta som vikarie inom skola och fritidshem, ansvarar respektive skola eller fritidshem för att ge dig information och en introduktion i samband med vikariat.

Timvikarie i Lunds stad

Under hösten har vi fått in många intresseanmälningar, så just nu är vår anmälan stängd, och länken för anmälan är därmed inte synlig. När anmälan åter öppnar kommer du att kunna se länken.

Under höst och vårterminer har vi behov av dig som vill jobba extra sidan om dina studier, kanske utbildar du dig till ett pedagogiskt yrke och vill få erfarenhet från förskolans värld? Hos oss kan du arbeta, och samtidigt skaffa dig angelägen arbetslivserfarenhet. Här kan du lämna intresseanmälan för timvikariat i förskolan i Lunds stad. För att anmäla intresse för vikariat inom skola och fritidshem kontaktar du skolan direkt.