Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete?

Modersmålscentrum erbjuder en internationell arbetsplats med kollegor från en stor del av världen. Arbetsplatsen genomsyras av god stämning och stort engagemang hos personalen. På Modersmålscentrum satsar vi på att ge medarbetarna goda möjligheter till utveckling. Vi arbetar till exempel med internationalisering, språkutveckling och IKT i undervisningen.

Modersmålscentrum i Lund erbjuder undervisning i modersmål och studiehandledning i grund- och gymnasieskola samt modersmålsstöd i förskola i 50 olika språk. Vår vision är att göra flerspråkighet till en tillgång för Lund.

Läs mer om Modersmålscentrum på vår hemsida:
www.lund.se/Modersmalscentrum-i-Lund/


Lärare i Koreanska

Arbetsuppgifter

Modersmålsundervisning och studiehandledning i koreanska.

Kvalifikationer

Lärarutbildning eller annan pedagogisk eftergymnasial utbildning i språk och/eller eventuellt andra ämnen. Koreanska ska vara sökandens modersmål. Goda kunskaper i svenska är nödvändigt.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-02-01
Sista datum: 2020-06-18

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-01-15

Referensnummer

19-178
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Linda Asplund
Title: Biträdande chef
Telefon: 046-359 70 25

Facklig(a) företrädare

Namn: Giuseppe Castorina
Title: LR
Namn: Solvejg Albjerg Madsen
Title: Lärarförbundet

Modersmålscentrum i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista