Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Måltidsservice verksamhet omfattar tillagning och transport av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg både kommunala och privata. Måltidsservice strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor.
Måltidsservices verksamhet genomsyras av samarbete, god service, öppenhet och dialog med våra samarbetsparter.

Kock

Arbetsuppgifter

Måltidsservice söker dig som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, stolthet, arbetsglädje och attraktiva måltider med hälsa, variation, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är måltidsservice framgångsrecept! Du arbetar kreativt tillsammans med hela arbetsgruppen i kök med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för skolrestaurangens matgäster.


Som kock kommer du att planera, förbereda, laga mat och strukturera det dagliga arbetet tillsammans med hela arbetsgruppen. Så mycket som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Specialkostmatlagning är en viktig del av arbetet. Tillsammans med dina arbetskamrater deltar du aktivt i utveckling av skolrestaurangens utbud och planering av verksamheten för nöjda matgäster. Arbetet innebär också att vara delaktig i alla förekommande sysslor i köket. Det är en självklarhet för dig med ett bra bemötande samt att trivas med våra gäster i skolrestaurangen!


Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Som kock har du treårig hotell- och restaurangutbildning, kockutbildning alternativt utbildning och/eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet som kock i kreativa miljöer.

Vi förutsätter att du har egenkontrolls-utbildning och specialkostutbildning samt datorvana. Har du erfarenhet av arbete med specialkost och kostdatasystem är det meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper som vi lägger stort värde på är kommunikations- och samarbetsförmåga, stresstålighet, flexibilitet, att du är ordningsam och att du har känsla för riktigt god hållbar mat.

Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden. Lunds kommuns policy gällande önskad tjänstgöringsgrad tillämpas.

Tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-01-17

Referensnummer

SF 19-58
Från 1 januari 2020 publiceras alla våra lediga tjänster på www.varbi.se, istället för www.offentligajobb.se. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Erica Hansson
Title: Områdeschef
Telefon: 046 359 93 38

Facklig(a) företrädare

Namn: Jannika Josefsson
Title: Vision
Telefon: 046-359 59 56
Namn: Preben Widerberg
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 67 31

Måltidsservice, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista