Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Genarps skola är en 4-9-skola med ca 300 elever. På Genarps skola arbetar ca 45 medarbetare för att tillsammans och nära eleverna skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. På Genarps skola månar vi alla om att skapa goda relationer med varandra och med våra elever. Vårt utvecklingsarbete fokuserar tillgängliga lärmiljöer och språkutvecklande arbetssätt. I varje klassrum finns smartboard, projektor och alla elever har egen I-pad/dator.

Mellanstadielärare till Genarps skola åk 4-6

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta aktiv del skolans och elevernas utveckling. Du kommer att ansvara för undervisningen i dina ämnen i två-tre klasser. Mentorsansvar ingår i tjänsten.

Vi har i nuläget två tjänster att erbjuda.
Tjänst 1 är riktad mot Sva/Sv/En
Tjänst 2 är riktad mot Ma/NO

Som pedagog ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till att skapa en helhet kring eleverna, och är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten och elevernas lärmiljö. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera samt betygsättning. På skolan arbetar vi Unikum och Gsuite och använder oss av Gleerups digitala läromedel.

Tjänsternas omfattning är på mellan 75 - 100%.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och ämnesbehörighet inom Sva/Sv/En eller inom Ma/NO. Erfarenhet är inte ett krav, men det är meriterande.

Vidare söker vi dig som:
- kan bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
- kan skapa goda lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov
- är tydlig och strukturerad ledare i klassrummet.
- kan använda dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete och i undervisningen.
- har god förmåga att dokumentera lärandet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Referensnummer

BSF 505/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Pia Gustafsson
Title: Bitr. rektor
Telefon: 046 359 95 14

Namn: Katya Wedjesjö
Title: Rektor
Telefon: 046 359 7284

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista