Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Tekniska förvaltningen i Lund omfattar tre olika verksamheter; park och natur, gator och trafik, mark och exploatering samt administrativa som ger stöd åt verksamheterna. Verksamheter som alla medborgare möter i sin vardag, förvaltningens arbete berör och gör skillnad.

Administrativa avdelningen arbetar som en stödfunktion åt verksamheterna inom förvaltningen, främst inom ekonomi-, it, kommunikation, personal- och kansliområdena. Till denna enhet söker vi nu en

Ekonom

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta nära verksamheterna med ekonomifrågor och utredningsarbete. I arbetet ingår budget- och bokslutsarbete, utveckling av rutiner och system för ekonomi- och verksamhetsstyrning. Du ingår i det kommunövergripande nätverket för ekonomer.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning med inriktning på ekonomi eller annan utbildning som prövas likvärdig och relevant arbetslivserfarenhet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper som präglas av förmågan att skapa goda relationer, initiativkraft, flexibilitet och en vilja att ge god service. Du är ansvarstagande, utvecklingsinriktad, analytisk, noggrann och har en god kommunikativ förmåga och ett stort intresse för förvaltningens verksamheter.

Tillsvidareanställning. Tillträde snarast.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-01-15

Referensnummer

TF 19-17
Från 1 januari 2020 publiceras alla våra lediga tjänster på www.varbi.se, istället för www.offentligajobb.se.

Kontaktperson(er)

Namn: Heléne Öhrström
Title: administrativ chef
Telefon: 046-359 64 30

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga företrädare når du genom kommunens växel 046-359 50 00

Administrativa avdelningen, Tekniska förvaltningen

Tillbaka till lista