Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund

Intervjuer inför tillsättning sker under januari månad.

Lärare till Lärlingsutbildning och Lärvux

Arbetsuppgifter

Avser undervisning av elever på Lärvux, gymnasiala kurser inom skolformen särskild utbildning för vuxna samt lärlingsutbildningen där olika yrkesskurser varvas med praktik.Du har ett nära samarbete med handledare ute på de olika lärlingsplatserna och samordnare av lärlingsutbildningen. Du deltar aktivt i utvecklingsarbetet i din ämnesgrupp, deltar i möten konferenser och fortbildning samt upprätttar individuella studieplaner tillsammans med syv och gör återkommande uppföljningar av dina elevers resultat. Du samarbetar också med dina kollegor kring gemensamma arbetsuppgifter som är ständigt förekommande i läraryrket. Kontinuerlig antagning tillämpas, vilket innebär att eleverna påbörjar och avslutar sin utbildning vid olika tidpunkter.

Kvalifikationer

Du är lärare med erfarenhet av undervisning av elever inom särskolan eller inom särvux. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa inom särskolan.
Du har god datorvana och använder digitala hjälpmedel i din undervisning.
Vi förväntar oss att du är drivande och positiv till fortlöpande utveckling av vår verksamhet i nära samarbete med dina kollegor. Tjänsten kräver en god förmåga till flexibilitet och situationsanpassning då undervisningen är individualiserad och delvis bedrivs utanför skolan på elevernas lärlingslatser.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.B körkort och tillgång till bil är en fördel.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-03-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-01-15

Referensnummer

19-179
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ulrika Leijon-Hoff
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-359 93 37

Facklig(a) företrädare

Namn: Marika Fridén
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 71 16
Namn: Linda Jarlskog
Title: LR

Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista