Enhetschef

Serviceförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa

handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa

framtiden med oss?Arbetsuppgifter

Som Enhetschef på  Serviceförvaltningen, Lokalvårdsavdelning ansvarar du för verksamheten och dess utveckling inom ditt område.  Har personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar enligt delegation. Ansvarar för enhetens verksamhet utifrån de avtal vi har med beställande förvaltningar. Ingår dessutom ansvar för kvalitet och miljö.Vi söker dig som

Du har en engagerande, entusiasmerande och coachande ledarstil.  Är affärs- och resultatinriktad och ser till Lunds kommuns bästa och ansvarar tillsammans med dina medarbetare för att uppsatta mål förverkligas.

 

Du har en stark inre drivkraft, god självinsikt och mod att leda i utveckling. Du har ett engagemang och glädje för uppdraget inom samhällsnyttan.

 

Du har erfarenhet  av att arbeta i ledande befattningar samt erfarenhet av arbete med strategiska frågor i ledningsgrupp.

 

Du har tidigare erfarenhet som Ledare/Chef eller motsvarande inom specialstäd med god kunskap och erfarenhet inom fönsterputs, golvvård, storstäd, höghöjdstäd, sanering, klottersanering och övrig specialstäd.

 

Meriterande för denna tjänst är liftkort och alla behörigheter att kunna utföra ledarskap inom arbetsgruppen.

 

Du har en områdesansvarig som direkt rapporterar till dig.

 

Du kan formulera dig väl i både tal och skrift och är van att arbeta inom Office-programmet.

 

Det är meriterande om du också har erfarenhet av att ha jobbat i digital miljö och tycker att det är utmanande och roligt att driva utveckling i nya system.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Referensnummer

2021/1039

Kontaktperson(er)

Emma Dalquist, 046-359 64 16

Facklig(a) företrädare

Anna Ehnberg Simonsson, 046-359 52 44

Tillbaka till lista