Visstidsvikarie/timvikarie till särskolan i Lund

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

I Lunds södra delar finns Vegalyckan och de tre tillhörande särskoleenheterna Lilla skolan, Lilla gruppen och Järnåkra GS. I skolornas närhet finns både grönområden och rekreationsområden. Hos oss på Vegalyckan och i våra tillhörande enheter får du mycket engagerade och kompetenta kollegor som alla har elevernas bästa i fokus.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi just dig! Du, flexibla superhjälte som kan tänka dig att hoppa in som timvikarie på särskolan eller ta dig an en visstidsanställning som vikarie på någon av våra särskolor! Att arbeta som vikarie på särskolan är en otrolig möjlighet att få möta alla våra fantastiska, vetgiriga, nyfikna och glad barn! Du bidrar helt enkelt till att de barn du möter får bästa möjliga förutsättningar under sin skoldag. Detta gör du genom att hoppa in för frånvarande lärare, elevassistent eller fritidspersonal.

Vi söker dig som

Vi söker, i första hand dig, som läser till eller har en bakgrund som lärare, fritidspedagog/fritidsledare, inom LSS, vården eller något liknande. Är din bakgrund något annat men du har ett stort intresse för barns bästa och en vilja att lära dig ska du inte heller tveka att höra av dig. Oavsett din bakgrund beskriver du dig själv som tydlig, engagerad, initiativtagande, strukturerad och flexibel, ja listan kan göras lång och vi ser fram emot att höra just dig fylla på den!

Är det dig vi har beskrivit? Söker du ett vikariat där du med kort varsel kan hoppa in på någon av särskoleenheterna eller vill satsa på ett långtidsvikariat i någon av våra särskoleverksamheter? Tveka inte att söka så får vi kanske möjligheten att beskriva de olika uppdragen för dig för att så småningom hälsa dig välkommen till gemenskapen på någon av våra enheter.

 

 För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Omgående

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-10-27

Referensnummer

2021/1019

Kontaktperson(er)

Carl-Johan Haraldson, Bitr. rektor, 046-359 71 27

Facklig(a) företrädare

Catrine Elmström, Läraförbundet, catrine.elmstrom@lund.se

Tillbaka till lista