Sjuksköterska Socialpsykiatri

Socialförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På socialförvaltningen arbetar cirka 600 medarbetare som ger stöd till de lundabor som behöver socialtjänstens insatser. Tillsammans ser vi till att barn och unga får en så bra uppväxt som möjligt. Vi utgår från hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Det handlar om att ge stöd till vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, till dem som behöver ekonomiskt bistånd eller stöd för att kunna studera eller arbeta, samt till flyktingar.

Om oss
Verksamhetsområde socialpsykiatri omfattas av flera verksamheter som stöd i boende, sysselsättning och arbetsrehabilitering. Verksamheternas övergripande syfte är att öka förutsättningar för återhämtning. Genom att erbjuda individuellt utformade insatser med hög tillgänglighet, delaktighet och medbestämmande ska personer med psykisk funktionsvariation kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med personer med psykisk funktionsvariation bosatta på flertalet av våra boenden. Arbetet innebär ett HSL-ansvar för brukarna på de boenden du ansvarar för. Vidare ingår även exempelvis läkemedelshantering, dokumentation i Procapita IFO samt avvikelsehantering. Brukarna har ett varierat behov av insatser vilket innebär att du måste kunna vara flexibel och trivas i en omväxlande miljö. Vi värderar även din sociala förmåga och vill att du är relationsskapande då du kommer att ha en koordinerande roll med flertalet kontaktytor mot externa vårdgivare. Arbetet ställer även stora krav på samarbetsförmåga då du förutom externa vårdgivare kommer att ha kontakt och samarbeta med dina sjuksköterskekollegor såväl som handledarna på boendena.

Du kommer att arbeta kontorstid måndag till fredag.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning mot psykiatri eller geriatrik, alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kommunal vård av personer med psykiska funktionsvariationer. Erfarenhet av dokumentation i Procapita IFO är meriterande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom socialpsykiatri.Goda kunskaper i svenska språket är nödvändigt i tal och skrift, motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Även goda datorkunskaper är meriterande. 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-10-27

Referensnummer

2021/969

Kontaktperson(er)

Fredrik Svensson, 046-359 47 25

Facklig(a) företrädare

Vårdförbundet Skåne, 0771-420 420

Tillbaka till lista