Lärare i fritidshem

Lunds kommun

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Idalaskolan är en nybyggd F-3 skola belägen i östra delen av Veberöd med naturen alldeles inpå knuten. Veberöd ligger cirka 2 mil öster om Lund med goda bussförbindelser från Malmö och Lund. På skolan går ca 170 elever.

Lokalerna är väl tilltagna och har flexibla lärmiljöer med flera rum till varje årskurs/avdelning. Skolgården erbjuder en utmanande, spännande och varierande miljö med allt från hinderbana, multiarenor och klätterställningar till torräng, öppna gräsytor, utekök, grillplats och skog. I samma hus finns en förskola som vi delar personalrum, bibliotek, matsal och utemiljö med. Det finns en fullstor idrottshall i direkt anslutning till skolan där eleverna har sin idrottsundervisning. Bredvid skolan finns en 4H-gård där det finns möjlighet att besöka djur.

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att komma och arbeta med våra engagerade pedagoger på Idalaskolan. Här prioriteras utveckling, nära samarbete med vårdnadshavare och att arbeta individanpassat högt.  Du ska inom arbetslag arbeta som lärare i fritidshem. Planera, bedriva och utvärdera pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Grundlärarexamen med inriktning inriktning mot arbete i fritidshem. Du är flexibel, samarbetsinriktad och engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och planerar undervisningen för att få med dig alla elever. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tveka inte, skicka in din ansökan redan nu!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 220110, om möjligt tidigare

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Referensnummer

2021/955

Kontaktperson(er)

Christina Persson, 046-359 7601

Facklig(a) företrädare

Annika Sjöström, 046-359 9393

Tillbaka till lista