Grundlärare i fritidshem

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Veberöds verksamhetsområde, som tillhör Barn- och skolförvaltning i Lunds kommun, ligger beläget vid Romeleåsens fot med skogen som närmsta granne. Veberöd ligger ungefär två mil öster om Lunds stad och det finns bra bussförbindelser till både Lund och Malmö. Svaleboskolan ligger i en naturskön omgivning som berikar skolans verksamhet. På skolans område finns ett skolbibliotek.

Arbetsuppgifter
Nu har du chansen att komma och arbeta i vårt engagerad team på Svaleboskolan i Veberöd. Här prioriteras utveckling, nära samarbete med vårdnadshavare och att arbeta individanpassat högt.

Du ska inom arbetslaget arbeta som fritidspedagog i skola och inom fritidshemsverksamhet. Planera, bedriva och utvärdera pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har lärarexamen inom fritidshem eller är utbildad fritidspedagog. Behörighet inom ämnena idrott musik är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-10-11
Sista datum: 2021-12-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Referensnummer

2021/953

Kontaktperson(er)

Marie Olsson, 046-3597600

Facklig(a) företrädare

Hanna Wernbro, 046-359 67 76

Tillbaka till lista