Lärare F-3

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Veberöds verksamhetsområde, som tillhör Barn- och skolförvaltning i Lunds kommun, ligger beläget vid Romeleåsens fot med skogen som närmsta granne. Veberöd ligger ungefär två mil öster om Lunds stad och det finns bra bussförbindelser till både Lund och Malmö. Svaleboskolan ligger i en naturskön omgivning som berikar skolans verksamhet. På skolans område finns ett skolbibliotek.

Svaleboskolan bedriver skola och fritidshem för ca 780 elever i åk F-9. Denna tjänst avser en lärartjänst för F-3. Höstterminen 2020 blev skolan en enhet som lyder under en rektor där tre biträdande rektorer ansvarar operativt för varsitt stadium. Svaleboskolan strävar efter att prioritera bland annat utvecklingsområden som språkutvecklande arbetssätt och tillgänglig lärmiljö. Värdegrundsarbete är en röd tråd för F-9 i Veberöd där vi har utvecklat "Veberödsvägen" som är grunden i vårt värdegrundsarbete. Den pedagogiska miljön är viktig och vi arbetar ständigt för att förbättra elevernas lärmiljö.

Arbetsuppgifter

Du ska inom arbetslag arbeta som lärare i grundskola åk F-3. Planera, bedriva och utvärdera pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. 

Vi söker dig som

Har lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år. Du är flexibel, samarbetsinriktad och engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och planerar undervisningen för att få med dig alla elever.  Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer att hållas löpande!

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-10-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-10-14

Referensnummer

2021/913

Kontaktperson(er)

Marie Olsson, 046-3597600

Facklig(a) företrädare

Hanna Wernbro, 046-359 67 76

Tillbaka till lista