Ekonomihandläggare på heltid

Socialförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

Om oss

Arbets- och försörjningsenheten på socialförvaltningen i Lunds kommun söker ekonomihandläggare. Som ekonomihandläggare hos oss kommer du att arbeta med löpande försörjningsstöd. Vi arbetar med att successivt övergå till digital handläggning. Vi är indelade i team som riktar sig mot olika målgrupper och driver ett aktivt utvecklingsarbete.

Din arbetsplats blir i kommunhuset Kristallen väster om centralstationen. Vi tillämpar flextid och har subventionerad friskvård.

Arbetsuppgifter

Handläggning av löpande ansökningar om försörjningsstöd enligt socialtjänstlagen i nära samarbete med socialsekreterare. Utföra kontroller samt samverka med andra myndigheter, såväl internt som externt. Regelbundna klientkontakter företrädesvis per telefon.

Vi söker dig som

Erfarenhet av arbete med myndighetsutövning är ett krav. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där det ingår kontakt med våra brukare. Gymnasieutbildning samt vana vid datorarbete. Samarbetsförmåga, vana att arbeta i team samt god administrativ förmåga är en förutsättning. Som person ser vi gärna att du är lugn, har god självinsikt och humor.

Välkommen med din ansökan! Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Referensnummer

2021/899

Kontaktperson(er)

Madeleine Dymling , 0734485875

Tillbaka till lista