Handledare timvikariat socialpsykiatri

Socialförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

Om oss
Verksamhetsområde socialpsykiatri omfattas av flera verksamheter som stöd i boende, sysselsättning och arbetsrehabilitering. Verksamheternas övergripande syfte är att öka förutsättningar för återhämtning. Genom att erbjuda individuellt utformade insatser med hög tillgänglighet, delaktighet och medbestämmande ska personer med psykisk funktionsvariation kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Detta är en gemensam annons som innefattar både särskilt boende samt boendestöd.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att motivera brukarna till aktivitet och att ge individuellt stöd i den dagliga livsföringen. I möjligaste mån planerar du ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, du förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matsituationer, personlig hygien, läkemedelshantering och aktiviteter utanför boendet. Du kommer att motivera till aktivitet och samverka med dina kollegor kring varje brukare.

I din roll ingår även att planera, dokumentera och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Vi samverkar också med anhöriga, godemän/förvaltare och vårdgrannar. I de fall där boendestöd är aktuellt innebär det att du som personal även går hem i brukarnas bostäder och hjälper dem utifrån beviljat bistånd. Boendestöd ges dagligen 07-21.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har eller studerar på en KY/YH-utbildning med inriktning socialpsykiatri, alternativt är du undersköterska med psykiatriinriktning, student inom beteendevetenskap, psykologi eller socialt arbete. Du kan även ha annan kompetens och utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet från arbete med personer med psykisk funktionsvariation, missbruk samt åldersrelaterad somatisk samsjuklighet är meriterande.

Antal tjänster

10

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Omfattning: Deltid
Lön: Timlön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-10-06

Referensnummer

2021/882

Kontaktperson(er)

Fredrik Svensson, 046-359 47 25

Facklig(a) företrädare

Anna Nilsson, Vision, 046-359 51 30

Tillbaka till lista