Samordnare till hemvården Tuna-Thulehem

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Hemvården i Lunds kommun är indelad i ett flertal, geografiska områden. I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso- och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Till varje område hör även en administratör och en eller flera samordnare. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt till kommunens brukare 65+. Vissa servicetjänster (städ, tvätt och inköp) utförs vardagar dagtid av en servicegrupp inom varje hemvårdsområde.

Nu söker vi efter en ny samordnare till vårt hemvårdsområde Tuna-Thulehem, kanske är det du?

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Arbetsuppgifter

Som samordnare planerar du och schemalägger de insatser som våra brukare är beviljade. Du arbetar i systemen LifeCare och Procapita. Du har dagligen kontakt med våra brukare, anhöriga, kollegor och biståndshandläggare. 

Arbetstid: måndag - fredag. Dagtid. 100 %.

Vi söker dig som

Är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet som samordnare och inom hemvård. Du ska kunna tänka dig att arbeta i omvårdnaden vid behov, även om din tjänst till största del innebär kontorsarbete. 

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Som person är du kreativ, positiv, ansvarsfull och trygg med att använda datorer. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du bibehåller lugn och fokus, även i situationer när mycket händer på samma gång eller vid snabba förändringar.

Övrigt

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning som undersköterska med tillägg som samordnare. Samordnaruppdraget löper ut var sjätte månad med chans till förlängning. Ordinarie underskötersketjänst har heltidsmått 36,33 h/vecka och tjänstgöring varannan helg. Vi ser gärna att du har körkort, men har krav på att du kan cykla.

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar löpande med rekryteringen under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Ange löneanspråk
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-10-11

Referensnummer

2021/870

Kontaktperson(er)

Zinab Iskandarani, enhetschef, 046-359 2475

Emma Borrie, rekryteringskonsult, 046-359 6638

Facklig(a) företrädare

Kommunal, 010-442 79 36

Tillbaka till lista