Servicetekniker/vaktmästare

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Polhemskolan är en av Sveriges största och mest dynamiska gymnasieskolor. Vi är en skola där den engagerade personalen ser till att eleverna får kunskap och bildning såväl som att de trivs. En skola där vi har elevernas lärande i fokus samtidigt som vi uppmuntrar en balans i tillvaron. Detta är något som genomsyrar verksamhetens alla delar och där vi ser att en väl fungerande serviceorganisation spelar en är avgörande för elevernas lyckade studier.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Polhemskolan kommer du att ha helhetsansvar för

  • skrivare/kopiatorer
  • projektorer 
  • högtalarteknik
  • digital AV-teknik
  • övrig förekommande teknisk utrustning för elever och personal

Det inbegriper installation, felsökning, beställningar, byte av toner i skrivare med mera, samt att utveckla vår IT-miljö inom ovannämnda områden.

Dessutom har du hand om uthyrningar, såväl planering som genomförande, samt allmänna vaktmästerisysslor, som exempelvis skötsel och löpande underhåll av fastigheterna, och godshantering.

Tyngre arbetsuppgifter, såsom möbelflytt, förekommer, liksom arbete på kvällar och helger.

Vi söker dig som ...

... har en har en hög servicemedvetenhet, kan arbeta både självständigt och i grupp och har god samarbetsförmåga. Du ser utifrån ett helhetsperspektiv alltid till elevens och verksamhetens bästa. Andra viktiga egenskaper är personlig mognad, uthållighet och att du är mål- och resultatorienterad. Du är bra på att skapa goda relationer.

Eftersom arbetsuppgifterna till största delen är av praktisk natur ser vi att du inte har tummen mitt i handen och att du är noggrann men också effektiv.

Du ska ha en gymnasieutbildning. Vi ser också gärna att du har eftergymnasial utbildning inom arbetsområdena och/eller erfarenhet av arbete inom skola/gymnasieskola.

Vi hyllar mångfald och välkomnar alla sökande. 

Anställning

Anställningsform: Provanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 1 november 2021
Sista datum: 2022-04-30

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-09-24

Referensnummer

2021/844

Kontaktperson(er)

Emma Hultman, 046-359 7483

Facklig(a) företrädare

Jannika Josefsson, 046 359 5956

Tillbaka till lista