Sjuksköterska LSS

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med kompetenta kollegor med samma mål.

Hos oss får du god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar. Utveckling av välfärdsteknologi/digitalisering av hjälpmedel inom vård och omsorg är högt prioriterat hos oss.

I verksamheten möter du personer i ordinärt boende eller i LSS gruppbostäder/servicebostäder och daglig verksamhet. Du möter personer med förvärvade/medfödda fysiska funktionsnedsättningar, neurologiska och psykiska funktionsnedsättningar.

Om du är intresserad av att jobba med utveckling och implementering inom området och bidra till framtidens hemsjukvård, så har du all möjlighet att göra det hos oss.

Är du nyfiken på att veta mer? Läs en av våra sjuksköterskors egna berättelse: www.lund.se/jobbasomsjukskoterska  

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt team som består av sjukgymnast, arbetsterapeut och psykolog. Teamet svarar för att bedriva hälso- och sjukvård inom kommunens ansvarsområde. I ditt arbete kommer du att samverka och planera insatser tillsammans med annan verksamhetspersonal samt ansvara för handledning och delegering av personal. Du kommer att ingå i HSL-team 3. 

Vi söker dig som

Är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller psykiatrisjuksköterska. Du har erfarenhet av dokumentation och förstår vikten av god kommunikation. Körkort och cykelvana är ett krav.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Du har mod att prioritera och arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus.

Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov för att göra vardagen meningsfull för dem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet Hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Arbetstid: schemalagd dagtid med tjänstgöring var 8:e helg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Ange löneanspråk
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-09-01

Referensnummer

2021/787

Kontaktperson(er)

Malin Ask, 046-359 6486

Facklig(a) företrädare

Vårdförbundet, 0771-420 420

Tillbaka till lista