Sjuksköterska till hemvården yngre

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi är en samlad organisation för hemsjukvårdsansvar inom hemvården i Lunds kommun. Hos oss får du god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi. 

Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team som tillsammans samordnar och planerar hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss? Läs en av våra sjuksköterskors egen berättelse: www.lund.se/jobbasomsjukskoterska

Arbetsuppgifter

I tjänsten möter du patienter mellan 20-65 år med insatser i ordinärt boende. Du kommer att samarbeta med flera olika yrkesprofessioner och syftet med samverkan är att planera och utföra väl anpassade insatser till kommunens invånare, samt att bedriva hälso- och sjukvård inom kommunens ansvarsområde.

Du ansvarar även för handledning och delegering av undersköterskor.

Arbetstid: schemalagd dagtid med tjänstgöring var 8:e helg. Heltidsmått: 38,25 h/v.

Vi söker dig som

Är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska som kan arbeta självständigt och har god förmåga att samarbeta med flera olika yrkesprofessioner. Du skall ha ett stort engagemang för att arbeta med människor och har en utpräglad god förmåga att arbeta med varierande hemsjukvårdsinsatser. I uppdraget är det viktigt att du är trygg i att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till annan vårdpersonal. Du har erfarenhet av dokumentation och förstår vikten av god kommunikation.

Körkort och cykelvana är ett krav.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande och har mod att prioritera och arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus.

Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra patienters önskemål och behov för att göra vardagen meningsfull för dem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av hemsjukvård är meriterande.

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Ange löneanspråk
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-09-01

Referensnummer

2021/786

Kontaktperson(er)

Malin Ask, 046-359 6486

Facklig(a) företrädare

Vårdförbundet, 0771-420 420

Tillbaka till lista