Undersköterska till äldreboende i Genarp

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden och demensboenden för äldre. Här bor personer med omfattande behov av service och omvårdnad dygnet runt. I Lund finns drygt 750 lägenheter inom särskilt boende för äldre, varav cirka hälften är avsedda för personer med demenssjukdom. 

Just nu behöver vi två undersköterskor till Lars Kristoffers väg 7 i Genarp, som är ett särskilt boende med totalt 30 platser. Platserna är fördelade på 3 avdelningar med 10 platser på varje. Två av avdelningarna är riktade mot äldre med demenssjukdom. Boendet renoverades och byggdes till under 2019 och består nu av fräscha och moderna lokaler.

 

Arbetsuppgifter
Vill du bli vår nya medarbetare på Lars Kristoffers väg 7 i Genarp? Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån de boendes önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du har fokus på de boendes önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

2 tillsvidaretjänster med schemalagd arbetstid dag/kväll/helg.

 

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidareutbildning inom demensvård samt erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom är meriterande.

Vi söker dig som:

• är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och i team med övriga yrkesgrupper

• har en positiv grundsyn, ett gott bemötande, ser möjligheter och tycker om utmaningar

• har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket, då yrkets ansvarsområde kräver dokumentation

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

 

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner.

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-08-08

Referensnummer

2021/769

Kontaktperson(er)

Helen Mahler, 046-359 6324

Facklig(a) företrädare

Kommunal, 010-4427936

Tillbaka till lista