Resurspedagog till Killebäckskolan

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Killebäckskolan är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Hit kan du lätt ta dig med cykel, buss eller bil. Killebäckskolan är en åk 4-9 skola med ca. 425 elever.

Medarbetarna på Killebäckskolan är organiserade i årsvisa arbetslag och kännetecknas som nyfikna, kreativa och engagerade med god elevkontakt. Det är högt i tak, god sammanhållning och ett bra samarbetsklimat på skolan. Skolan totalrenoverades 2010 och är en modern, välutrustad skola med fina och ändamålsenliga lokaler.

Arbetsuppgifter

Inför läsåret 21/22 söker vi en elevassistent till vårt arbetslag 4-6. Arbetslaget består av engagerade medarbetare som ser fram emot ditt deltagande i arbetet med att skapa en trygg och utvecklande lärandemiljö för våra elever. Arbetet består av att tillsammans med övriga pedagoger arbetslaget stödja en särskild elev under dennes skoldag men även klassen som helhet. Detta kräver ett nära samarbete med arbetslaget men även med vårdnadshavare för att utforma relevanta stödinsatser utifrån elevens behov.


Arbetsuppgifterna kan komma att utföras såväl enskilt som i klassrumsmiljö. Du kommer att stötta
eleven i sin inlärningsprocess samt sociala samvaro, på exempelvis raster och mellan lektioner. Utöver detta finns möjlighet att även arbeta inom fritidsverksamhet på skolan. Uppdraget innebär att initiera alternativa lösningar, anpassningar och strategier för att elevens lärande och välbefinnande ska vara i fokus.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en utbildning inom pedagogiskt arbete.
Tidigare erfarenhet från arbete på skola med elever med språkstörning är ett krav.
Kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande är meriterande liksom tidigare arbete med elever som ibland utmanar samt erfarenhet av alternativa undervisningssätt.Vi ser gärna att du är:


- lugn och tydlig i ditt arbete med eleven
- arbetar aktivt för att bygga trygga och respektfulla relationer
- modig och vågar prova nya arbetssätt med eleven i fokus.

Du besitter personlig mognad, är självgående och stabil samt duktig på att bygga relationer.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-06

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Referensnummer

2021/608

Kontaktperson(er)

Ulf Skelander, 046-359 77 24

Peter Nilsson, 046-359 89 90

Facklig(a) företrädare

Marina Garcia Santos, LR, 046-359 77 20

Tillbaka till lista