Lokalvårdare/ Städare

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Förskolorna Blåklinten och Djingis Khans finns på området Östra Torn i Lund. Blåklinten är en förskola med 5 avdelningar och Djingis Khan är en förskola med 3 avdelningar och de befinner sig ca 400 meter från varandra. Du kommer att vara den som ansvara för städningen på båda förskolorna vilket innebär ansvar för den daglig städning, den årliga storstädning samt beställning av städmaterial.

Arbetsuppgifter

Du ansvar för den daglig städning vilket innebär att du städar våra lokaler enligt de befintliga dags, vecko och månadsrutiner som finns samt vårda den utrustning du har till ditt förfogande. Du ansvarar också för den årliga storstädning samt beställning av städmaterial.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har behörig lokalvårdutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i förskola eller skola. Vi söker dig som är glad, positiv och känner arbetsglädje. Du kan och är noga med att följa instruktioner, tar ansvar, är kommunikativ, självgående, flexibel och samarbetar väl med din omgivning. Eftersom du kommer att städa medan verksamheten pågår är det viktigt att du har en god kommunikativ samarbetsförmåga och att du är flexibel och anpassningsbar. Digital kompetens är en förutsättning för att du ska kunna ta ansvar för beställning av städmaterial samt för att du ska kunna ta del av den information som berör dig som medarbetare i organisationen. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-02

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Referensnummer

2021/604

Kontaktperson(er)

Dragi Manevski, 046-359 99 79

Facklig(a) företrädare

Kommunal, 046-359 67 33

Tillbaka till lista